Kurz Integrované meditační techniky Amrita v Praze 7.- 8.12.2013

meditation-class-childJe pro nás velkým potěšením informovat ty z vás, kteří mají zájem o prohloubení duchovních praktik, o IAM — INTEGROVANÉ MEDITAČNÍ TECHNICE AMRITA.

IAM — Integrovaná meditační technika je účinná meditační technika vytvořená Ammou pro ty lidi, kteří hledají naplnění v životě. Tato technika nabízí unikátní kombinaci snadných relaxačních cvičení a efektivní a snadné meditace. Pro kohokoliv je možné pohodlně provést tuto techniku denně za 25 až 30 minut.

IAM zušlechťuje naši mysl, přináší praktikujícím větší jasnost a lepší pochopení, otevírá kanály tvořivosti a prohlubuje náš smysl pro uvědomění po celý den. Tato technika také zvyšuje naši energii a zmírňuje napětí, čímž zlepšuje duševní a fyzické zdraví.

Většina lidí je více reaktivní povahy než vnímavé. To je v podstatě především kvůli rozrušeným a nevyřešeným emocím, které leží hluboko v nás. Tendence reagovat je zodpovědná za ztrátu obrovského množství tvůrčí energie, která by mohla být použita pro osobní rozvoj a ve prospěch společnosti.

Jednou z hlavních funkcí integrované meditační techniky Amrita je správné nasměrování naší energie tak, abychom mohli odhalit nové oblasti našich schopností. Tato technika také pomáhá člověku uvolnit se, a to jak fyzicky, tak psychicky, a vést život bez napětí.

IAM — Meditační technika je vyučována pravidelně v Amritapuri. IAM Technika je vyučována zdarma také po celém světě zástupci M. A. Math. Oficiální stránky: http://www.iam-meditation.org (překlad překladačem zde)

PROBĚHLO: Kurz v Praze 7. – 8.12.2013

Kurz Integrované meditační techniky Amrita (IAMT) se bude s osobním požehnáním Sri Mata Amritanandamayi Devi (Amma) pro lektorku kurzu Tejomayi (Ludmila Černá) konat v těchto časech:

so 7.12: 9:00 – 16:00 (vč. přestávky na oběd) kurz IAM 1. Část

ne 8.12: 9:00 – 13:00 kurz IAM 2. Část

pro zájemce: so 7.12. cca 17:00 – do večera zpěv manter a bhajanů Ammy

 

Prosíme přijďte včas, ať nerušíte ostatní po zahájení kurzu.

Místo konání: Mateřská školka Vlaštovka firmy UniCredit, hlavní vstup je z ulice Vyskočilova

Mapa: Vyskočilova 1326 / 5a, Praha 4, Michle

Spojení: metro „C“ Budějovická, bus MHD 118, 124, 170. Problém s parkováním a to i během víkendu.

S sebou: karimatku, meditační polštářek (jak je kdo zvyklý), pohodlné oblečení na cvičení, tužku a papír na poznámky (prosím, žádné video ani audio nahrávání), slabou deku (není nutné)

Přespání: Přímo ve školce je možné ze soboty na neděli přespat ve vlastním spacáku, na vlastní karimatce. K využití bude i sprcha, hygienické potřeby nutno vlastní. Možnost přespání je určena především těm, kdo to mají z domova daleko. Prosím, nevyužívejte ji, pokud to není váš případ.

Cena: Kurz je zdarma. Příspěvek na výdaje spojené s nájmem prostoru činí cca 200,- Kč na osobu (100,- na den). Po dohodě s organizátory možná sleva pro účastníky ve finanční nouzi.

Jídlo a pití:
POZOR ZMĚNA: NENÍ ZAJIŠTĚNO. Možno přímo ve školce konzumovat vlastní přinesené (prosíme jen vegetariánské) jídlo nebo jít do okolních restaurací. Kdo by chtěl něco přinést z domova a sdílet to s ostatními, samozřejmě může. Ešus, hrnek, lžíci, termosku s čajem apod. vzít vlastní.

Registrace: Na kurz je nutné se registrovat. Pokud jste se ještě neregistrovali a měli byste o IAM zájem nebo víte o dalších zájemcích, prosím dejte vědět závazně Tejomayi (na kontakt níže) co nejdříve (jméno a e-mail zájemce).

Přihlášky a dotazy:

Tejomayi – Ludmila Černá
e-mail: milacerna@hotmail.com

Fotky z minulého kurzu v ŕíjnu 2013

iam meditation obrazek