Meditační kurzy IAM podzim 2014

S velkým potěšením Vám všem, kdo se zajímáte o prohloubení své duchovní praxe, nabízíme kurz INTEGROVANÉ MEDITAČNÍ TECHNIKY AMRITA.® (IAM) Dvoudenní kurz povede s osobním požehnáním Sri Mata Amritanandamayi Devi (Amma) lektorka Tejomayi (Ludmila Černá) v těchto dnech a časech:

logo-iam-meditation1První termín:
So 29. 11., 13:00 – 19:00
Ne 30.11., 10:00 – 14:00

Druhý termín:
So 6.12., 10:00 – 17:00 (včetně přestávky na oběd)
Ne 7.12., 10:00 – 14:00

Další program: V sobotu 29.11. a 6.12. na závěr programu budeme promítat dokumentární film o humanitarních aktivitách Ammy, zazpíváme si mantry a bhajany.

Registrace: Na kurz je nutné se registrovat. Prosíme zájemce, aby se co nejříve přihlásili emailem paní Jitce Kučerové (kucerova.jitka@klikni.cz, tel: 775 709 091)  nebo Tejomayi (milacerna@hotmail.com).

Prosíme, dejte nám vědět co nejdříve, kdyby jste se po přihlášení rozhodli kurz neabsolvovat. Neváhejte se na nás obrátit s jakýmikoli dotazy. Moc rádi Vám je zodpovíme.

Tyto informace můžete přeposlat i svým přátelům, rodině a dalším známým, kteří se zajímají o meditaci.

Integrovanou meditační techniku (IAM) vytvořila Amma jako učinnou metodu pro všechny, kdo hledají naplnění v životě. Tato technika nabízí jedinečnou kombinaci snadných relaxačních cviků a efektivní, nenáročné meditace. Techniku je vhodné provádět 25 až 30 minut denně.

IAM kultivuje mysl, umožňuje jasnější vhled, prohlubuje tvořivost a upevňuje náš smysl pro uvědomění po celý den. Zvyšuje také množství energie a zmírňuje napětí, čímž příznivě působí na duševní a fyzické zdraví.

Oficiální stránky:  iam-meditation.org (překlad překladačem zde).

Vice o organizaci kurzu IAM 

Příspěvek na výdaje spojené s nájmem prostoru a dalších nákladů na organizaci kurzu činí 330,- Kč na osobu.

Meditační technika IAM je předávána podle přání Ammy zdarma. Děti mezi 16 a 18 lety potřebují písemné svolení rodičů. Příspěvek je stejný. Po dohodě s organizátory je možná sleva pro účastníky ve finanční nouzi.

Jakýkoliv přebytek peněz bude věnován na humanitární projekty charitativní organizace Embracing the World. Informace o rozsáhlé humanitární činnosti, kterou Amma zaštiťuje, najdete na těchto webových stránkách: www.amritapuri.org, www.amma.org

Místo konání:
YOGAME. Národní 21. Praha 1. První patro mapa

S sebou:
Karimatku, meditační polštářek (jak je kdo zvyklý), deku, pohodlné oblečení na cvičení, tužku a papír na poznámky.

Během kurzu není dovoleno používat žádná nahrávací zařízení.

Jídlo a pití:

Možno přímo v prostoru kurzu konzumovat vlastní přinesené (prosíme jen vegetariánské) jídlo nebo jít do okolních restaurací. Kdo by chtěl něco přinést z domova a sdílet to s ostatními, samozřejmě může.

Ešus, hrnek, lžíci, apod. lépe vzít vlastní (chraňme přírodu). V případě potřeby bude k dispozici nádobí plastové.

Voda, bylinné čaje a občerstveni bude zajišťeno.

Těšíme se na setkání!
Srdečně zdraví
Tejomayi a tým organizátorů

“Láska je naše pravá přirozenost. Láska nezná hranice kast, náboženství, ras a národů. Všichni jsme perly navlečené na téže niti lásky.” – Amma

Leták –  přehledná verze pro tisk i s informacemi o Ammě (pdf): pozvánka IAM 2014