KURZ MEDITAČNÍ TECHNIKY IAM 7-8.5.2016

by

KURZ MEDITAČNÍ TECHNIKY IAM

Protažení – Relaxace – Koncentrace Klid Mír Pohoda Uvědomění Radost

sobota 7. 5. 2016, 9.30 – 16 hod. (včetně pauzy na oběd)

neděle 8. 5. 2016, 9.30 – 13 hod.

Jedná se o jeden dvoudenní kurz

Místo konání: Filipova 2013/1, Chodov, 148 00 Praha 4 (mapa)

Na kurz je potřeba se zaregistrovat, proto prosím napište co nejdříve na ludmila.cerna.9@gmail.com

Amma-IAM2016

IAM – Integrovaná meditační technika Amrita

IAM je účinná meditační metoda, kterou vyvinula světově uznávaná spirituální a humanitární představitelka Šrí Máta Amritanandamají, láskyplně nazývaná Amma, aby pomohla lidem najít naplnění života. Praxe zabere zhruba 35 minut denně.

Meditace a jóga představují časem prověřené metody, jak uklidnit proud myšlenek, zmírnit emoce a těšit se z vnitřního klidu.
IAM také zahrnuje relaxační cviky.

Meditační techniku IAM vyučují pověření žáci a sympatizanti Ammy po celém světě, nyní také v ČR.

Lektorka Tejomayi (Ludmila) žije od roku 2007 především v Indii, kde se věnuje pod vedením Ammy spirituálním praktikám a dobrovolným humanitárním aktivitám.

Název meditační metody IAM je odvozen od jejího cíle: propojit (integrovat) mysl, tělo a dech. IAM sestává z kombinace jógických relaxačních cviků, dýchání a cvičení koncentrace. To navozuje pocit uvolnění, klidu, míru a vnitřní radosti.

IAM není spojena s žádným konkrétním náboženstvím, je proto vhodná pro lidi všech vyznání. Meditační techniku IAM vyučují pověření žáci a sympatizanti Ammy po celém světě, nyní také v ČR.

Proč je IAM zdarma?

Duchovní znalosti se podle indické tradice mají předávat bezplatně. Totéž platí i pro kurzy IAM. „Spiritualita je přirozené právo lidstva,“ říká Amma. „Nechávat si platit za výuku meditace je jako vybírat od dětí peníze za mateřské mléko.“

Prosíme o příspěvek 330 Kč na pokrytí pronájmu a výukových materiálů. Lidé ve finanční nouzi mohou požádat o slevu nebo prominutí příspěvku.

Jakýkoliv finanční přebytek bude věnován na podporu činnosti charitativní organizace akreditované při OSN Embracing the World (www.embracingtheworld.org)

Více informací o technice IAM najdete na www.iam-meditation.orgwww.integratedmeditation.org

Moc děkujeme za rozeslání pozvánky přátelům, známým, rodině a všem, kterým by účast na kurzu udělala radost.

Pro zájemce a nejen účastníky kurzu: V sobotu po kurzu (kolem 16.30 hodin) se bude promítat film o Ammy humanitárních aktivitách a poté budeme společně zpívat a sdílet.

Případné dotazy prosím zasílejte na: ludmila.cerna.9@gmail.com

Pozvánka na KURZ IAM (pdf)